Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie znajdę pliki Epizode 2/3/4 i inne, czy ktoś może podać linki?

SuccubusSlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaaha

Po pierwsze:

Refresh co 24h

Po drugie:

Nikt Ci tego nie da za darmo xD Wiesz ile takie pliki kosztują? Raczej Cię nie stać ;)

Słyszałem że koleś sprzedawał pliki ep3 za 800$, a za ep8 chciał 5 000$, ale wiem to z niepewnych źródeł, więc...

Opublikowano

Ahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaaha

Po pierwsze:

Refresh co 24h

Po drugie:

Nikt Ci tego nie da za darmo xD Wiesz ile takie pliki kosztują? Raczej Cię nie stać ;)

Słyszałem że koleś sprzedawał pliki ep3 za 800$, a za ep8 chciał 5 000$, ale wiem to z niepewnych źródeł, więc...

Ponoc pier32 user tego forum, ktory posiada plik ep8 i stawia na nich server mowil ze kosztuja 10k$ ale nie wiem czy to prawda

@TOPIC Nikt ci nie da za free tych plikow ;p

Opublikowano

Hmmm... Nie ma szans ;)

Na RZ było wrzucone archiwum z plikami ep8 z chińskim hasłem którego nie idzie złamać :P Ale tak czy siak to pewnie fake ;)

Są jakieś cząstki plików xD Ale całości nie znajdziesz xP

Chodzi plotka że na jakimś chińskim forum są - ale w to też wątpię...

Jeśli takowe pliki byłyby na necie to znajomi którzy się "specjalizują" w serwerach Cabala i wręcz robią wszystko żeby zdobyć pliki ep8 już dali by mi o tym znać :P

Najlepszym, bezkarnym sposobem na zdobycie tych plików jest shackowanie jakiegoś priva :D Raczej nikt Cie za to nie ukara, bo niby jak? Nikt mądry sam się nie wkopie xD Serwery Cabala są nielegalne więc nikt cie do sądu nie pozwie o kradzież tych plików, które on sam wykradł od ESTSoftu. Dziękuje, dobranoc xP

Opublikowano

Ponoc pier32 user tego forum, ktory posiada plik ep8 i stawia na nich server mowil ze kosztuja 10k$ ale nie wiem czy to prawda

@TOPIC Nikt ci nie da za free tych plikow ;p

Hah i na bank on je kupił hahahaha :D Koleś który ma na wypłate 1500zł kupił pliki o wartości 33000zł :D

Po prostu je wyjął z serwera Mystery Games jak niby pomagał przy serwerze ... xD

Opublikowano

Hah i na bank on je kupił hahahaha :D Koleś który ma na wypłate 1500zł kupił pliki o wartości 33000zł :D

Po prostu je wyjął z serwera Mystery Games jak niby pomagał przy serwerze ... xD

Na pewno z Mystery ;)

Na globie nie ma eCoinów tylko Cash:

d51sfm.jpg

A na mystery już są eCoiny :0

Na "serwerze" pierra też ;)

cabal1301082222ver36900.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...